Signaalin banneri
Alue D:n aluevaalikokous Signaali järjestetään tänä vuonna Rukalla, Kuusamossa, 8.–10.9.2023. Tule nauttimaan inspiroivasta kokouksesta sekä lumoavasta ruskasta mukavassa seurassa!

Aluevaalikokous Signaali – Suomen Nuorkauppakamarit alue D aluevaalikokous 2023

Kuusamo 8.-10.9.2023, Scandic Rukahovi

Jokainen meistä kohtaa päivän aikana useita erilaisia viestejä, joilla meille tutut tai tuntemattomat toimijat pyrkivät kiinnittämään huomiotamme suoraan tai epäsuorasti. Miten suhtaudumme viestien tarkoitusperiin ja luotettavuuteen? Yrityksiin ja muihin organisaatioihin kohdistuu jatkuvasti disinformaatiokampanjoita –miten niihin tulisi reagoida?

Huomioithan, että ohjelma alkaa perjantaina jo klo 15 Kuusamon keskustassa Kuusamon lukiolla, josta siirrymme Rukalle!

Majoitus

Kokous järjestetään Scandic Rukahovissa, joka tarjoaa myös erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Ohjelmat järjestetään kokoushotellissa tai sen läheisyydessä Rukalla. Poikkeuksena perjantain keynote Harto Pönkä, jonka luento toteutetaan Kuusamon keskustassa.

Scandicin huonehintaan sisältyy aina

– Monipuolinen ja maistuva, luomutuotteita sisältävä aamiainen

– Maksuton Wi-Fi

Scandic Rukahovi tarjoaa kokousosallistujille alennusta päivän hinnasta. Varauksen voit tehdä osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä koodia FIARB. Koodi on voimassa koko kokousviikon majoitusvarauksiin, saavu siis vaikka jo torstaina Rukalle.

Varaukset tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Huoneita voi varata tarjotulla koodilla hotellin varaustilanteen mukaan, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus.

Varaa majoitus TÄSTÄ!

Tervetuloa!

Lisätietoja

Elise Ylitalo, Kokouspäällikkö, elise.ylitalo@jci.fi

Yhteistyökumppanit