Kuusamo City Triathlon – maksu- ja peruutusehdot

Maksuehdot:

Early Bird -ilmoittautujien (4.4. – 31.5.) osallistumismaksut laskutetaan kesäkuussa. 1.6. eteenpäin ilmoittautuneiden osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisen myötä. Tapahtuman järjestäjä (Kuusamon Nuorkauppakamari ry) toimittaa laskun sähköpostitse. Varmistathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite on toimiva. Liikuntaetupalveluiden saldo ei käy maksuvälineenä. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, olethan yhteydessä: kuusamoct@gmail.com. Maksamatta jäänyt lasku on este kilpailuun osallistumiselle.

Peruutusehdot: 

OSALLISTUMISEN PERUUTUS 

Osallistumisen voi peruuttaa ilmaiseksi ennen ilmoittautumisen päättymistä (31.7.2022). Ilmoittautumisen päätyttyä perimme osallistumisen peruuttamisesta 50% osallistumismaksun summasta järjestelyistä aiheutuneiden kulujen takia.

Mikäli osallistumisen peruutus tapahtuu alle 7vrk ennen tapahtumapäivää, emme palauta osallistumismaksua.

OSALLISTUMISEN SIIRTO 

Osallistumisen siirto toiselle henkilölle on ilmaista. Osallistuminen on mahdollista siirtää viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumapäivää.

Halutessasi siirtää osallistumisen toiselle henkilölle, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: kuusamoct@gmail.com.

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS TAPAHTUMAN TOTEUTUMISEEN

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti, ja toimimme vallitsevien rajoitusten ja suositusten mukaan. Mikäli vuoden 2022 Kuusamo City Triathlon joudutaan perumaan, tapahtumaan lunastettu osallistuminen käy sellaisenaan seuraavan vuoden Kuusamo City Triathloniin. Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi kokonaan tapahtuman siirtyessä seuraavaan vuoteen, otathan yhteyttä: kuusamoct@gmail.com.