Juhlavuosi2

50 VAIKUTTAVAA KOILLISMAALAISTA

Kuusamon Nuorkauppakamari (aiemmin Koillismaan Nuorkauppakamari) juhlii 50-vuotista taivaltaan vuoden 2019 aikana. Juhlavuoden kunniaksi haluamme nostaa esille 50 vaikuttavaa koillismaalaista.

Ilmiantoaika on päättynyt. Keräsimme ehdotuksia vaikuttavista koillismaalaisista 12.11.-9.12. välisenä aikana. Raati valitsee ehdotettujen listalta 50 vaikuttavaa koillismaalaista alkuvuoden aikana. Vuoden 2019 aikana esittelemme valitut vaikuttajat erilaisin lehtijutuin sekä sosiaalisen median päivityksin. Koko lista julkaistaan myös verkkosivuillamme.

Ehdottamaan pystyi henkilöä, edesmennyttä henkilöä tai järjestöä/yhdistystä/organisaatiota. Vaikuttavuutta voi olla monenlaista: ehdostus voi olla muihinkin intoa pistänyt luova hullu, ruohonjuuritasolla tahkova arjen sankari, huipputyyppi, joka on aina valmis auttamaan ja antamaan itsestään, Koillismaan etua tarmokkaasti ajanut henkilö tai taustalla vaikuttanut voima ja tuki.

Osallistu sinäkin Kuusamon Nuorkauppakamarin 50-vuotisjuhlavuoden viettoon ja anna samalla kunnianosoitus mielestäsi vaikuttavalle koillismaalaiselle.