Juhlavuosi2

50 VAIKUTTAVAA KOILLISMAALAISTA

Kuusamon Nuorkauppakamari (aiemmin Koillismaan Nuorkauppakamari) juhlii 50-vuotista taivaltaan vuoden 2019 aikana. Juhlavuoden kunniaksi haluamme nostaa esille 50 vaikuttavaa koillismaalaista.

Keräämme ehdotuksia vaikuttavista koillismaalaisista 12.11.-9.12. välisenä aikana. Voit ilmiantaa mielestäsi vaikuttavan koillismaalaisen tällä sähköisellä lomakkeella.

Ehdottaa voi henkilöä, edesmennyttä henkilöä tai järjestöä/yhdistystä/organisaatiota. Vaikuttavuutta voi olla monenlaista: ehdostus voi olla muihinkin intoa pistänyt luova hullu, ruohonjuuritasolla tahkova arjen sankari, huipputyyppi, joka on aina valmis auttamaan ja antamaan itsestään, Koillismaan etua tarmokkaasti ajanut henkilö tai taustalla vaikuttanut voima ja tuki.

Kolmihenkinen raati valitsee alkuvuodesta 2019 kaikista saapuneista ehdotuksista 50 vaikuttavaa koillismaalaista. Näistä tullaan julkaisemaan juttusarja Kuusamon Nuorkauppakamarin sosiaalisen median kanavissa sekä Koillissanomissa.

Osallistu sinäkin Kuusamon Nuorkauppakamarin 50-vuotisjuhlavuoden viettoon ja anna samalla kunnianosoitus mielestäsi vaikuttavalle koillismaalaiselle.