Projektit

Osallistumme Suomen Nuorkauppakamarin kansallisiin projekteihin paikallisesti.  

Kuusamon Joulun avaus

Kuusamon Joulun avaus

Kuusamon perinteinen tunnelmallinen Joulunavaus järjestetään Kuusamon torilla keskiviikkona 21.11. kello 18. Ota yhteyttä: Tytti Taivalkoski, puh. 045 312 9558, tyttitaival@gmail.com.

1000 Nuorta johtajaa

Tuhat nuorta johtajaa –valtakunnallinen kampanja tuo yhteen tuhat nuorta ja johtajaa tutkimaan, kokemaan ja oppimaan, mitä johtajuus tänä päivänä on. Kampanjan aikana nuori pääsee päiväksi mukaan johtajan arkeen. Mikäli haluat osallistua tähän, ota yhteyttä: jckuusamo@gmail.com.

Vuoden nuori menestyjä

Vuoden Nuori Menestyjä on Suomen Nuorkauppakamareiden palkitsema, omassa elämässään menestynyt 18-40 – vuotias Suomen kansalainen ja Uuden Sukupolven Esikuva.

Vuoden nuori johtaja

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.
Pop up Kuusamo

Pop up Kuusamo

Popup Kuusamo on mahdollisuutesi kokeilla yritystoimintaa lentoasemalla vuoden 2017 syksy- ja joulusesonkina. Mukaan valitut yritykset tai yhteisöt saavat tilan käyttöönsä. Lisätiedot ja varaukset:, jckuusamo@gmail.com
Kuusamon joulupuukeräys

Kuusamon joulupuukeräys

Toteutetaan vuosittain kaupungin sosiaalitoimen kanssa. Lue lisää Joulupuu-sivulta.

Strategy Academy

Kansainvälinen koulutus, joka järjestetään elokuussa 2018 Kuusamon Nuorkauppakamarin toimesta Oivangin nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa.

Katuruokamarkkinat

Järjestämme Kuusamon katuruokamarkkinat elokuussa 2018. Haluatko tulla myymään tai esiintymään? Ota yhteyttä jckuusamo@gmail.com
Social Friday

Social Friday

Yrittäjille, yrittäjähenkisille ja yrittämisestä kiinnostuneille tarkoitettu innostava tapahtuma
Vaikuttaja-aamiainen

Vaikuttaja-aamiainen

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa aamiaistilaisuuden, jossa keskustelemme Kuusamoa koskevista ajankohtaisista aiheista
Karhujuoksu

Karhujuoksu

Vaikuttamispiste

D-aluevaalikokous Kuusamossa 20.-22.9.2019.